Trainers

U krijgt tijdens de bootcamp volop steun van ons ‘deliveryteam’, bestaande uit gepokte en gemazelde adviseurs in gezond en plezierig werken. Zij stellen hun kennis en praktijkervaring over het ombuigen van ongezonde werkdruk aan u ter beschikking. En ze helpen u om daarmee uw eigen plannen te ontwikkelen.

Dagvoorzitter: Pepijn Nicolas

Dagvoorzitter: Pepijn Nicolas

Pepijn is veranderkundige en facilitator. Ontwikkelde Voortgezet Werkplezier, een doe-het-zelf veranderaanpak om werkdruk in het voorgezet onderwijs te verminderen en begeleidde diverse organisaties in een omslag in de aanpak van werkdruk en gezondheidsmanagement. Pepijn is directeur van Spinner.

Sessies

 
Huub Pennock

Huub Pennock

Huub is organisatieadviseur en trainer op het gebied van gezond en plezierig werken. Hij schreef in 2015 het boek ‘5 sterrenaanpak voor gezonde werkdruk’. Huub is betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van meer dan 10 arbocatalogi over werkdruk en werkplezier. Hij ontwikkelt samen met een organisaties een aanpak die leidt tot meer werkplezier en een gezonde productiviteit. Huub is werkzaam bij Ergo-balans.

Sessies

 

Bent u abonnee of komt u samen met collega's dan ontvangt u
€ 50,- korting per deelnemer.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.